Peach Melba Tart

Peach Melba Tart
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 395 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sarea, zahărul cofetarilor, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Peach Melba, Gem De Piersici Melba, și Plăcintă Cu Piersici Melba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și coaceți până când sunt ușor aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați făina, 1/3 cană de migdale prăjite, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați untul și pulsul până când amestecul arată ca o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și pulsați până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic și formați-l într-un disc; înfășurați bine și refrigerați până când este ușor ferm, aproximativ 15 minute. Desfaceți aluatul și apăsați uniform în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil. Congelați până la fermitate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Așezați tigaia pe o foaie de copt. Aliniați crusta cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți până când marginea crustei este ușor aurie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Îndepărtați folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta se rumeneste peste tot, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Transferați într-un suport pentru a se răci complet.
1
Combinați piersica tăiată cubulețe, zahărul granulat, coaja de lămâie și sucul și 1 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți până când piersica este moale și glazura este îngroșată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Îndepărtați coaja de lămâie; lăsați glazura să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Amestecați ricotta, crema de brânză, zahărul cofetarilor și nucșoara într-un bol cu un mixer până se omogenizează; se întinde uniform în crustă. Aranjați piersicile feliate deasupra umpluturii în cercuri concentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Ungeți cu toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de glazură. Aruncați ușor zmeura cu glazura rămasă, apoi împrăștiați deasupra tartei împreună cu migdalele prăjite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 4 ore.
4
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista