Pb vafe cu miere și banane

Pb vafe cu miere și banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Pb Honey & Banana-Topped Waffles. O porție conține 216 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă 41 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați banane, unt de arahide cremos, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Vafe cu smântână de banane cu sirop cald de arțar - miere, Vafe Cu Căpșuni, și Vafe cu pere și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Încălziți vafele conform instrucțiunilor de pe pachet.
2
Între timp, untul de arahide cu microunde și mierea într-un castron cu microunde la 10 până la 15 sec. sau până când untul de arahide este topit; se amestecă până când amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Serviți vafe acoperite cu banane și amestec de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
(carton Bloc)(carton Bloc)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista