Paupiette de talpă umplute cu Crab cu sos Vin Blanc
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 152 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tulpini de pătrunjel, smântână grea, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Talpă Umplută Cu Crab, Crab-carne-umplute unic, și Talpă Umplută Cu Crab Acidulat.
Instrucțiuni
1
Pentru umplutură:topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalota și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Se presară făina, se amestecă pentru a acoperi șalota și se gătește până când gustul crud s-a fiert, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți vinul și fierbeți până când amestecul s-a redus ușor și s-a îngroșat, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Șoptind constant, turnați încet smântâna și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când sosul s-a îngroșat și s-a redus cu aproximativ o treime, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați carnea de crab, arpagicul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul până se combină (amestecul trebuie să fie gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Crabmeat
Arpagic
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Combinați apa, vinul, șalotele, morcovii, țelina, pătrunjelul și sarea măsurată într-o tigaie mare cu față dreaptă, cu un capac etanș și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când lichidul de braconaj s-a redus cu o treime și aromele s-au dezvoltat, aproximativ 20 de minute.Între timp, așezați fileurile de talpă într-un singur strat pe o suprafață de lucru și condimentați ușor ambele părți cu sare și piper alb. Împărțiți umplutura de crab răcită între fileurile de pește, întinzându-l într-un strat subțire și uniform pe lungimea fiecărui File și lăsând o margine de 1/4 inch. Începând cu capătul mai gros, înfășurați fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Fileuri De Talpă
Piper Alb
Ceapă Eșalotă
Morcov
Pătrunjel
țelină
Apă
Crabi
Rola
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați rulourile de file cu cusătura în jos într-un vas de copt puțin adânc, acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
5
Se toarnă lichidul de braconaj prin filtrul rezervat și se aruncă conținutul filtrului. Întoarceți lichidul de braconaj în tigaie, aduceți-l la foc mic la foc mare, apoi reduceți focul la minim. Rezervați filtrul și vasul mediu rezistent la căldură pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
6
Așezați fileurile laminate cu cusătura în jos în lichidul de braconaj și acoperiți tigaia. Braconați la foc mic până când peștele este opac și ferm la atingere, aproximativ 18 până la 20 de minute. Între timp, spălați și uscați vasul de copt superficial și lăsați-l deoparte.Folosind o spatulă plată, transferați cu atenție peștele în vasul de copt curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se toarnă lichidul de braconaj prin filtru și se aruncă conținutul filtrului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
8
Se toarnă 1/2 cană din lichidul strecurat în vasul de copt. Se acoperă cu folie de aluminiu și se introduce la cuptor pentru a se încălzi. Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
Cuptor
9
Se toarnă 1 cană din lichidul de braconaj strecurat într-o cratiță mică și se fierbe la foc mediu-mare. (Dacă mai aveți mai puțin de 1 cană de lichid de braconaj, adăugați suficientă apă pentru a face 1 cană.) Se fierbe până când lichidul este redus la 3/4 cană, aproximativ 4 minute. Între timp, amestecați untul și făina împreună într-un castron mic până se formează o pastă netedă; pus deoparte.Reduceți căldura sub lichidul de braconaj la mediu. În timp ce bateți, adăugați încet smântâna și apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul acoperă spatele unei linguri și s-a redus la 1 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Bol
10
Bateți amestecul de unt-făină și fierbeți, amestecând continuu, până când amestecul de unt este încorporat și sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sucul de lămâie. Gustați sosul și condimentați cu sare și piper ca needed.To serviți, lingurați 2 linguri de sos pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Așezați o paupiette pe farfuria căptușită cu prosop pentru a îndepărta excesul de umiditate, apoi puneți-o în sos. Repetați cu paupiettele rămase. Stropiți uniform sosul rămas peste paupiette și garnisiți fiecare cu 2 bucăți încrucișate de arpagic.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.