Patru și douăzeci de pui și șuncă plăcintă

Patru și douăzeci de pui și șuncă plăcintă
Rețeta Four & twenty Chicken & Ham pie poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă servește 12. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 596 calorii. Dacă aveți la îndemână ou, piept de pui, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 104 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Patru Și Douăzeci De Mierle' Junipear Pie, Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie, și Four & Twenty Blackbirds' Green Chili Chocolate Pie.

Instrucțiuni

1
Se înmoaie ceapa în unt cu salvie și buzdugan. Se răcește câteva minute în timp ce bateți coapsele de pui și 300g de șuncă într-un robot de bucătărie până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
BuzduganBuzdugan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Răzuiți într-un castron mare și amestecați ceapa înmuiată, fisticul, merisoarele, caisele și pătrunjelul. Condimentează cu nucșoară, mult piper negru și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți o formă de arc rotundă adâncă, de 20 cm sau o formă de tablă cu fund liber, apoi tapetați cu pergament de copt. Pentru a face patiseria, amestecați făina și 2 lingurițe de sare într-un castron mare, apoi faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți untul și untura într-o tigaie mică cu 200 ml apă și topiți foarte ușor. Odată topit, întoarceți căldura și când doar barbotați, turnați în fântână și amestecați cu o lingură de lemn într-un aluat, nu vă faceți griji dacă rămân niște bucăți pudrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Odată ce s-a răcit suficient pentru a fi manevrat, frământați în castron până când aluatul se unește, apoi răsturnați pe suprafața de lucru. Puneți deoparte un al treilea, înfășurat într-un prosop curat pentru a-l menține cât mai cald și flexibil, în timp ce rulați rapid aluatul rămas într-un cerc mare suficient de mare pentru a alinia cositorul cu puțin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ușurați cercul în tablă, apăsând uniform în colțuri și lateral, puteți fi dur cu el. Acoperiți uniform baza cu jumătate din șunca feliată rămasă, urmată de jumătate din pieptul de pui și jumătate din amestecul tocat, apăsând ferm pentru a împacheta. Repetați cu șunca și puiul rămas, apoi o cupolă rotunjită de carne tocată. Puneți o pâlnie de plăcintă, dacă aveți una, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Felii De șuncăFelii De șuncă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Carne MăcinatăCarne Măcinată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
7
Rulați aluatul rezervat într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi cu ușurință plăcinta, tăind o gaură (dacă utilizați o pâlnie de plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
8
Ungeți marginea plăcintei cu niște ou bătut și acoperiți cu capacul de patiserie. Apăsați pentru a sigila marginile înainte de a tăia excesul. Sertizați marginile dintre degetul mare și arătător pentru a sigila bine, apoi faceți o mică gaură în mijloc pentru a lăsa aburul să scape (dacă nu folosiți o pâlnie de plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
9
Ungeți partea superioară a plăcintei cu mai mult ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Încălziți cuptorul la 200C / 180 ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Coaceți plăcinta timp de 1 oră. foarte, foarte atent scoateți plăcinta din cositor, periați partea superioară și laterală cu mai mult ou și coaceți încă 30 de minute până se rumenesc și se rumenesc. Se lasă să se răcească complet înainte de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Pentru a face jeleul, înmuiați gelatina în apă rece timp de 5-10 minute până se înmoaie. Stoarceți orice exces de apă din gelatină, apoi dizolvați-l în bulionul fierbinte. Odată răcit, turnați cu grijă în plăcinta răcită prin gaura mică, folosind o pâlnie, până când este plin, este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul. Răciți plăcinta pentru câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
13
Serviți cu chutney și salată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Revista