Patru-Brânză Umplute-Ciuperci Stupide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile umplute cu Patru Brânză. O porție conține 133 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cap de la magazin și ridica ciuperci bella copil mediu-mare, topping, usturoi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Trei Ciuperci Umplute Cu Brânză, Trei Ciuperci Umplute Cu Brânză, și Ciuperci Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți ușor tulpinile din ciuperci și puneți atât capacele, cât și tulpinile deoparte.
Pulverizați ușor o foaie mare de copt cu spray antiaderent.
Așezați capacele de ciuperci pe foaie, cu laturile rotunjite în jos.
Coaceți în cuptor timp de 12 până la 14 minute. (După aceea, nu opriți cuptorul.)
Între timp, tăiați tulpinile de ciuperci. Aduceți o tigaie mare pulverizată cu spray antiaderent la foc mediu pe aragaz.
Adăugați ceapa, tulpinile de ciuperci tocate și usturoiul tocat. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați spanacul și continuați să gătiți și amestecați până se ofilesc. Pune deoparte. Dacă este necesar, uscați.
Odată ce capacele de ciuperci sunt suficient de reci pentru a le manipula, uscați-le până când sunt libere de orice exces de umiditate.
Într-un castron mediu, combinați brânza ricotta, crema de brânză, nucșoară, sare și brânză mozzarella.
Adăugați amestecul de legume fierte și amestecați până se amestecă.
Distribuiți uniform amestecul de brânză-legume printre capacele de ciuperci. Acestea vor fi super-umplute și amestecul va fi îngrămădite pe partea de sus, de asemenea!
Într-un castron mic, amestecați toppingul în stil Parm cu praful de usturoi.
Presărați ciupercile umplute cu acest amestec.
Coaceți ciupercile umplute la cuptor timp de 8 până la 10 minute, până când toppingul începe să se rumenească.
Lasă să se răcească ușor și bucură-te!!!