Patru & Douăzeci Blackbirds' Negru Jos Lamaie Plăcintă

Patru & Douăzeci Blackbirds' Negru Jos Lamaie Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu lămâie cu fund negru de patru și douăzeci de mierle. O porție conține 418 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, sare kosher, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Patru Și Douăzeci De Mierle' Junipear Pie, Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie, și Four & Twenty Blackbirds' Green Chili Chocolate Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Notă: faceți crusta de plăcintă înainte de a pregăti umplutura și ganache. Pentru instrucțiuni de crustă, inclusiv pre-coacere, treceți la bottom.To faceți stratul de ganache, aduceți 1/4 cană de smântână grea doar la fierbere la foc mediu într-o cratiță cu fundul greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se toarnă bucățile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Rotiți crema pentru a distribui și acoperi ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Lăsați să stea 5 minute, apoi bateți ușor pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Răzuiește ganache-ul în coaja de plăcintă răcită și întinde-l uniform pe fund și la jumătatea părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Dați la frigider coaja pentru a seta ganache-ul în timp ce faceți umplutura.
7
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați ouăle, gălbenușul de ou, zahărul și sarea și amestecați la viteză medie până când sunt groase și bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se amestecă sucurile și zesturile de lămâie și portocale și restul de 1/2 cană smântână grea și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Așezați coaja de plăcintă căptușită cu ganache pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Strecurați umplutura printr-o sită cu ochiuri fine direct în coaja plăcintei sau strecurați-o într-un castron separat și apoi turnați-o în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 25 până la 30 de minute, rotind 180 de grade când marginile încep să se fixeze, 15 până la 20 de minute prin coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Plăcinta este terminată atunci când marginile sunt setate și centrul nu mai este lichid, dar încă destul de clătinat.
14
Aveți grijă să nu coaceți prea mult sau crema se poate separa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
15
Umplutura va continua să se gătească și să se stabilească după ce plăcinta este scoasă din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
17
Se servește ușor cald, la temperatura camerei sau rece.
18
Plăcinta se va păstra la frigider timp de 2 zile sau la temperatura camerei timp de 1 zi.
19
Pentru crustă: amestecați făina, sarea și zahărul împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Adăugați bucățile de unt și acoperiți cu amestecul de făină folosind o racletă de bancă sau o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
21
Cu un blender de patiserie, tăiați untul în amestecul de făină, lucrând rapid până când rămân în mare parte bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre (câteva bucăți mai mari sunt în regulă; aveți grijă să nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
22
Combinați apa, oțetul de cidru și gheața într-o ceașcă sau castron mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
23
Presărați 2 linguri din amestecul de apă cu gheață peste amestecul de făină și amestecați-l și tăiați-l cu o racletă de bancă sau o spatulă până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
24
Adăugați mai mult din amestecul de apă cu gheață, 1 până la 2 linguri odată, folosind răzuitorul de bancă sau mâinile (sau ambele) pentru a amesteca până când aluatul se reunește într-o bilă, rămânând câteva bucăți uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
25
Strângeți și ciupiți cu vârful degetelor pentru a aduce tot aluatul împreună, stropind bucăți uscate cu mai multe picături mici de amestec de apă cu gheață, dacă este necesar, pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
26
Formați aluatul într-un disc plat, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte, pentru a da timp crustei să se înmoaie. Înfășurat strâns, aluatul poate fi refrigerat timp de 3 zile sau congelat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
27
Sfaturi pentru pre-coacere: puneți crusta rulată, sertizată și odihnită la frigider timp de cel puțin 30 de minute. Când este complet răcit, folosiți o furculiță pentru a înțepa pe tot fundul și părțile laterale, de 15 până la 20 de ori. Acest pas, numit andocare, ajută la eliminarea bulelor de aer care se pot forma atunci când aluatul este expus la căldură și, de asemenea, împiedică micșorarea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
28
Așezați crusta în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
29
Poziționați rafturile cuptorului în pozițiile inferioare și centrale, așezați o foaie de copt cu margini pe raftul inferior și preîncălziți cuptorul la 218°. au pregătit 1 albus de ou amestecat cu 1 linguriță de apă pentru a peria crusta în timpul coacerii. Această glazură acționează pentru a hidrata fundul și părțile laterale ale crustei care vor fi expuse umpluturii. Nu este absolut necesar, dar face pentru un produs final mai bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
30
Când crusta este înghețată solidă (aproximativ 10 minute), tapetați-o strâns cu o bucată sau două de folie de aluminiu. Asigurați-vă că marginile sertizate sunt complet acoperite și că nu există goluri între folie și crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
31
Turnați greutăți de plăcintă sau fasole în tigaie și întindeți-le astfel încât să fie concentrate mai mult pe marginea cochiliei decât în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
32
Așezați tigaia pe foaia de copt preîncălzită și coaceți timp de 20 de minute, până când marginile sertizate sunt setate, dar nu se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
33
Scoateți tigaia și foaia de copt din cuptor, ridicați folia și greutățile plăcintei și lăsați crusta să se răcească un minut. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi fundul și părțile laterale cu un strat subțire de glazură de albuș de ou (1 albuș de ou bătut cu 1 linguriță de apă) pentru a hidrata crusta. Întoarceți tigaia, pe foaia de copt, în grătarul din mijloc al cuptorului și continuați să coaceți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
34
Scoateți și răciți complet înainte de umplere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista