Patriotic Poke Tort

Patriotic Poke Tort
O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, gelatină cu aromă de boabe jell-O, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Patriotic Poke Tort, Tort Patriotic, și Tort "Patriot Quilt" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați prăjiturile, cu părțile superioare în sus, în tigăi rotunde curate de 9 inci; străpungeți cu furculița mare la intervale de 1/2 inci.
2
Adăugați 1 cană de apă clocotită la fiecare amestec de gelatină uscată cu aromă în boluri mici separate; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă gelatină roșie peste 1 tort, apoi se toarnă gelatină albastră peste tortul rămas. Refrigerați 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Scufundați fundul tigăilor de tort în apă caldă 10 sec.; desfaceți prăjiturile. Umpleți și înghețați straturile de tort cu bici rece. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista