Patiserie Cu Unt
Aluatul de plăcintă cu unt necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 10 cenți pe porție. Această crustă are 93 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de gălbenuș de ou, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Instrucțiuni
Rotiți împreună făina, zahărul pudră și sarea într-un robot de bucătărie.
Aruncați cuburi de unt rece în castron și pulsați până când amestecul arată ca firimituri mari de cracker și făină.
Rotiți în gălbenuș de ou și 1 până la 2 linguri. apă cu gheață, pulsând doar până când amestecul se reunește într-o minge shaggy, dar puteți vedea în continuare bucăți de unt.
Împărțiți aluatul în discuri (câte unul pentru fiecare tigaie pe care o veți folosi), apoi înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute și până la 2 zile.