Pateuri de pui cu salsa de roșii prăjite

Chiftele de pui cu roșii prăjite Salsan este un lactate gratuit felul principal. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 126 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piept de pui, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Torturi de fasole neagră cu salsa de Avocado și roșii, Pui la grătar cu roșii prăjite și salsa de Oregano, și Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Roșii de miez și tăiate în jumătate pe lungime.
Așezați partea tăiată în sus pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; periați cu 2 lingurițe de ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare. Întoarceți roșiile tăiate în jos.
Coaceți la 425 de minute timp de 30-40 de minute sau până când marginile sunt bine rumenite. Se răcește ușor.
Îndepărtați și aruncați cojile de roșii.
Așezați cilantro într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă grosier. Puneți deoparte 1/4 cană de cilantro pentru chiftele de pui.
Adăugați roșiile prăjite, sosul adobo și 1/4 linguriță de sare în robotul de bucătărie; acoperiți și procesați doar până se îngroașă.
Așezați salsa într-un castron mic; deoparte.
Pentru chiftelele de pui, în același robot de bucătărie, combinați 1-1 / 2 căni de pui și dovlecei. Acoperiți și procesați doar până când puiul este tocat grosier.
Adăugați pesmetul, maioneza, piperul, coriandrul rezervat și puiul rămas și sarea. Acoperiți și procesați doar până când amestecul este gros.
Forma în opt 3-in. chiftele. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți prăjiturile în uleiul rămas timp de 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.