Pastitsio verde necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.47 pe portie, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 620 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, frunze de menta, frunze lungi și patrunjel. Această rețetă este plăcută de 4 mâncăruri și bucătari. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pastitsio, Pastitsio, și Pastitsio.
Instrucțiuni
1
Dacă serviți aceste paste coapte în noaptea în care le pregătiți, Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți apa la fiert pentru paste, sareți apa și gătiți pastele cu aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
În timp ce apa fierbe, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare, adăugați usturoiul și ceapa, înmuiați câteva minute, apoi amestecați smogul pentru a se ofili. Apoi adăugați scallions, mărar, menta, patrunjel și piper negru. Reduceți căldura la foc mic și păstrați verdeața caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Verzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, încălziți untul într-o cratiță la foc mediu până la mediu-mare. De îndată ce untul se topește, adăugați făina și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Bateți laptele și condimentați cu sare, piper și nucșoară, după gust. Gatiti 4 pana la 5 minute, sau pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Scurgeți pastele și puneți-le înapoi în oala fierbinte, amestecați împreună cu verdeața și feta pentru a le combina, gustați pentru a regla condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Verzii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Așezați pastele într-o caserolă și acoperiți cu sos bechamel și brânză Parm, puneți-le la cuptor și coaceți până se rumenesc și se rumenesc, 20 de minute sau, răciți și acoperiți apoi depozitați. Pentru a reîncălzi, puneți-l în cuptorul de 375 grade F și coaceți 45 până la 60 de minute până se rumenesc.