Paste în sos de usturoi de migdale
Pastan în sos de usturoi de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ulei de măsline, migdale albite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui în sos de usturoi-migdale, Pui în sos de usturoi-migdale, și Paste cu sos de migdale și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu migdalele și usturoiul albite cu apă și 1/4 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează.
Gatiti cavatappi intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana aproape al dente. Rezervați 3 căni de paste-apă de gătit și scurgeți pastele.
Între timp, încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință dreaptă) la foc mediu până când spuma dispare.
Se adaugă migdalele pur și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Adăugați 2 1/2 căni de apă de gătit rezervată, 1/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 3 până la 4 minute.
Se amestecă restul de 2 linguri de unt până se topește.
Adăugați paste și mazăre și gătiți, amestecând ocazional, până când pastele sunt al dente (sosul va fi subțire), 2 până la 3 minute.
Adăugați brânza și sucul de lămâie și amestecați până se combină bine.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate de busuioc și mentă și sare și piper după gust.
Serviți pastele în boluri acoperite cu migdale tocate, ierburi rămase și brânză suplimentară.