Paste vegane cu linte, Kale și ceapă roșie
Pastele vegane cu linte, Kale și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 471 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, paste rotini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Linte Vegană, Varză Și Salsa Verde Enchiladas, Tocană de linte, cartofi dulci și Kale (Vegan, GF) , și Paste cremoase vegane ușoare cu Kale.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de legume, lintea, 1/2 linguriță de sare și frunza de dafin la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Adăugați bulion suplimentar, dacă este necesar, pentru a menține lintea umedă. Aruncați frunza de dafin odată terminată.
Pe măsură ce lintea fierbe, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, cimbru, oregano, 1/2 linguriță de sare și piper. Gatiti si amestecati 1 minut, apoi adaugati carnatii. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 10 minute.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele kale și rotini. Gatiti pana cand rotini este al dente, aproximativ 8 minute.
Scoateți o parte din apa de gătit și puneți-o deoparte.
Scurgeți pastele, apoi reveniți în oală și amestecați lintea și amestecul de ceapă. Folosiți lichidul de gătit rezervat pentru a regla umezeala vasului după bunul plac.
Se presară cu drojdie nutrițională pentru a servi.