Paste Sote Toss

Paste Sote Toss
Sauteed Paste Toss este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 683 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de gătit, ceapă, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pat ' s Paste Toss, Papion Paste Toss, și Paste De Vacanță Toss.

Instrucțiuni

1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Între timp, într-o tigaie mare încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bucăți de pâine. Gatiti si amestecati timp de 2 pana la 3 minute sau pana cand painea este prajita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Scoateți din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Îndepărtați carcasele, dacă sunt prezente, de la link-urile de cârnați dulci sau fierbinți din Johnsonville. În aceeași tigaie gătiți și amestecați cârnații sau carnea de vită măcinată, roșiile, ceapa și piperul la foc mediu 6 până la 8 minute sau până când legumele sunt fragede și cârnații se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți grăsimea. Se amestecă sosul de roșii și paste de busuioc Classico. Gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Serviți sosul de roșii și paste de busuioc Classico XV peste pastele fierte fierbinți; presărați cu bucăți de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De PasteSos De Paste
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista