Paste Sote Toss

Paste Sote Toss
Sauteed Paste Toss este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 683 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de gătit, ceapă, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pat ' s Paste Toss, Papion Paste Toss, și Paste De Vacanță Toss.

Instrucțiuni

1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, într-o tigaie mare încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bucăți de pâine. Gatiti si amestecati timp de 2 pana la 3 minute sau pana cand painea este prajita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Scoateți din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Îndepărtați carcasele, dacă sunt prezente, de la link-urile de cârnați dulci sau fierbinți din Johnsonville. În aceeași tigaie gătiți și amestecați cârnații sau carnea de vită măcinată, roșiile, ceapa și piperul la foc mediu 6 până la 8 minute sau până când legumele sunt fragede și cârnații se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți grăsimea. Se amestecă sosul de roșii și paste de busuioc Classico. Gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Serviți sosul de roșii și paste de busuioc Classico XV peste pastele fierte fierbinți; presărați cu bucăți de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De PasteSos De Paste
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista