Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Santa Fe Pastan în stil Restaurant. Această rețetă servește 8. O porție conține 293 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de boia de ardei, apă, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Paste Santa Fe În Stil Restaurant, Santa Maria Style Tri-Tip, și Santa Maria Style Tri Tip.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert și adăugați pastele Rotini și gătiți conform instrucțiunilor pachetului. Clătiți sub apă curgătoare rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rotini
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Amestecați sucul de roșii, uleiul de măsline, oțetul, pudra de chili, ardeiul, sarea și piperul negru împreună. Aruncați-l cu pastele scurse și refrigerați timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Fripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Rețetă De Pizzocheri
3
Combinați parmezanul, sâmburii de porumb, cilantro, scallions, ardei gras roșu, ardei gras verde și piept de pui tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Margherita® Capicola
Boabe De Porumb
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
4
Se combină cu amestecul de paste refrigerate și se acoperă și se dă la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte înainte de servire.