Rețeta Paste Primavera cu Pesto de rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de jumătăți de nucă, penne, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto Paste Primavera, Pesto Primavera Paste, și Imprimare: Paste Primavera cu Pesto de spanac-bucătărie subțire.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron, aruncați dovleceii și ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde pe 2 foi de copt. Prăjiți până se înmoaie (aproximativ 15 minute), amestecând o dată. Într-un robot de bucătărie sau blender, procesați rucola, usturoiul, nucile, 1 lingură suc de lămâie, coajă de lămâie, parmezan și 1/4 linguriță fiecare sare și piper, turnând 3 linguri ulei de măsline într-un flux lent. Într-un castron mare, aruncați pesto de rucola cu penne, legume prăjite, roșii de struguri și 2 linguri suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate De Struguri
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Legume
Ulei De Măsline
Parmezan
Rucola
Nuci
Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Penne
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată