Rețeta Paste Primavera cu Pesto de rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de jumătăți de nucă, penne, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto Paste Primavera, Pesto Primavera Paste, și Imprimare: Paste Primavera cu Pesto de spanac-bucătărie subțire.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron, aruncați dovleceii și ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde pe 2 foi de copt. Prăjiți până se înmoaie (aproximativ 15 minute), amestecând o dată. Într-un robot de bucătărie sau blender, procesați rucola, usturoiul, nucile, 1 lingură suc de lămâie, coajă de lămâie, parmezan și 1/4 linguriță fiecare sare și piper, turnând 3 linguri ulei de măsline într-un flux lent. Într-un castron mare, aruncați pesto de rucola cu penne, legume prăjite, roșii de struguri și 2 linguri suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate De Struguri
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Legume
Ulei De Măsline
Parmezan
Rucola
Nuci
Usturoi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Penne
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată