Paste Primavera cu creveți
Pastele Primavera cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 286 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cavatappi, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Paste Primavera cu creveți, Creveți Paste Primavera, și Creveți Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita 6 minute, omitand sare si grasime.
Adăugați mazăre și gătiți 2 minute; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați creveți, oregano, sare, piper și usturoi; saut 3 minute sau până când creveții sunt gata.
Combinați amestecul de paste, amestecul de creveți și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.