Paste Piperate
Pastele piperate durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru 1,49 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper grosier, manchego și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Paste Cu Pui Piperat, Paste De Porc Cajun Piperate, și Paste piperate cu rucola și cârnați.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, dreaptă, la foc mediu, adăugați uleiul de măsline, piperul și un vârf de sare.
Încălziți și prăjiți ardeiul până când uleiul este parfumat cu mirosul de piper, 3 până la 5 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până la al dente, 2 până la 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă umezeala să se evapore din paste pentru câteva minute.
Adăugați pastele în tigaie cu uleiul de măsline, ridicați focul la mediu-mare și aruncați continuu pastele cu clești pentru a acoperi cu uleiul de măsline și piperul.
Se ia de pe foc, se adaugă coaja de lămâie și brânza, se aruncă și apoi se transferă într-un castron de servire și se servește.