Paste Pesto și roșii cu firimituri crocante

Paste Pesto și roșii cu firimituri crocante
Pastele Pesto și roșii cu firimituri crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 392 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $1.68 pe portie. Dacă aveți la îndemână pesto de busuioc, căței de usturoi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de roșii și hamsii cu firimituri crocante, Paste de dovlecei și busuioc cu pesmet pesto, și Paste de roșii aurii soare de vară cu pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti usor ceapa si jumateausturoi in 2 linguri de ulei de masline timp de 10 minute pana lamoale. Se amestecă roșiile și zahărul șiscufundați timp de 15-20 de minute până când sunt cochete. Se amestecăjumătate de pesto, niște condimente și câtevacapete sau măsline, dacă le aveți. Acoperiși păstrați cald.În timp ce sosul fierbe, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2
Aruncați firimiturile într-o tavă mare de copt, cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, restul de usturoi, nuci de pin și parmezan, dacă este simplu, dar specialcuper de tablă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți timp de 10 minute, amestecând câtevaori, până la aur. Dot peste untși reveniți la cuptor pentru încă 2 minute.Între timp, aduceți o tigaie cu apă săratăla fierbere și gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți, rezervând puțină apă de gătit. Amestecațiprin sos cu un strop deapă de gătit pentru a slăbi,dacă aveți nevoie, ondulați prin pesto-ul rămas șiserviți împrăștiat cu firimituri aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista