Paste Pesto și roșii cu firimituri crocante
Pastele Pesto și roșii cu firimituri crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 392 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $1.68 pe portie. Dacă aveți la îndemână pesto de busuioc, căței de usturoi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de roșii și hamsii cu firimituri crocante, Paste de dovlecei și busuioc cu pesmet pesto, și Paste de roșii aurii soare de vară cu pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti usor ceapa si jumateausturoi in 2 linguri de ulei de masline timp de 10 minute pana lamoale. Se amestecă roșiile și zahărul șiscufundați timp de 15-20 de minute până când sunt cochete. Se amestecăjumătate de pesto, niște condimente și câtevacapete sau măsline, dacă le aveți. Acoperiși păstrați cald.În timp ce sosul fierbe, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Aruncați firimiturile într-o tavă mare de copt, cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, restul de usturoi, nuci de pin și parmezan, dacă este simplu, dar specialcuper de tablă.
Coaceți timp de 10 minute, amestecând câtevaori, până la aur. Dot peste untși reveniți la cuptor pentru încă 2 minute.Între timp, aduceți o tigaie cu apă săratăla fierbere și gătiți pastele.
Scurgeți, rezervând puțină apă de gătit. Amestecațiprin sos cu un strop deapă de gătit pentru a slăbi,dacă aveți nevoie, ondulați prin pesto-ul rămas șiserviți împrăștiat cu firimituri aurii.