Paste, Kale și supă de fasole albă

Paste, Kale și supă de fasole albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele, varza și supa de fasole albă. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 385 calorii. Dacă aveți la îndemână slănină, kale, paste și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Kale, Fasole Albă Și Supă De Paste, Parmezan, Fasole Albă Și Supă De Kale Cu Paste Rupte, și Paste de Kale, lămâie și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți slănina într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați morcovii, usturoiul, pasta de roșii, cimbru și 1/2 linguriță fiecare sare și piper și gătiți până când morcovii încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați bulionul de pui, 6 căni de apă și coaja de parmezan. Creșteți căldura la mare; acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați pastele și fasolea și gătiți, neacoperite, 5 minute. Reduceți căldura la mediu și adăugați varza. Se fierbe, neacoperit, până se îngroașă ușor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
KaleKale
6
Scoateți coaja de parmezan, amestecați jumătate din brânza rasă și condimentați cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
7
Pe porție: Calorii: 499; grăsime totală: 16 grame; grăsimi saturate: 6 grame; proteine: 23 grame; carbohidrați totali: 66 grame; zahăr: grame; fibră: 9 grame; Colesterol: 44 miligrame; Sodiu: 763 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Fotografie de Christopher Testani
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista