Pastele din Caraibe cu creveți sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână usturoi, fructe de pădure, pastă de chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma întreaga boabe de ienibahar, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Piersică Caramel Cu Susul În Jos ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Încercați Creveți Din Caraibe, Răspândirea Creveților Din Caraibe, și Caraibe Rice ' N ' creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați usturoiul, șalota, ghimbirul și uleiul. Într-un alt castron mic, combinați ardeiul verde, roșiile, pudra de curry, ienibaharul, bulionul de pui, Grand Marnier, sosul de soia, zahărul brun, amidonul de porumb și pasta de chile. Acoperiți și refrigerați ambele până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Grand Marnier
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Sifon Crema Dietetica
Pastă De Chili
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Încălziți o tigaie mare de sote peste mare. Când este fierbinte, adăugați amestecul de usturoi-ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se sotează până când usturoiul începe să sfârâie, dar nu s-a rumenit. Se amestecă amestecul de roșii, apoi se toarnă în tigaia sote. Aduceți la fierbere rapidă și gătiți până începe să se îngroașe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se amestecă creveții și se aruncă până devin roz, aproximativ 2 minute. Adăugați imediat pastele. Se amestecă și se aruncă până se combină bine și pastele se încălzesc. Gustați și reglați condimentele, în special sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(tub Mare)
7
Se transferă într-un platou încălzit și se presară coriandru.