Paste de spanac și fasole neagră
Spanacul și pastele de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, spanac, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de fasole neagră și spanac, Cuscus de fasole neagră și spanac, și Salată De Spanac Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați rotini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente; se scurge.
Într-o cratiță mare la foc mediu, aduceți bulionul de legume la fiert. Reduceți căldura și amestecați spanacul, ceapa, usturoiul, ardeiul cayenne, sarea și piperul. Se amestecă fasolea neagră și broccoli. Continuați să gătiți și amestecați 5 până la 10 minute.
Amestecați roșiile în cratiță și continuați să gătiți 10 minute sau până când toate legumele sunt fragede.
Serviți peste pastele fierte.