Paste de fasole și pui de sud-vest
Pastele de fasole și pui de Sud-Vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fâșii de pui sud-vestice gata de utilizare, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Paste De Fasole Neagră Din Sud-Vest, Boluri De Salată De Paste Cu Fasole Neagră Din Sud-Vest, și Supă de pui și fasole din sud-vest.
Instrucțiuni
Gatiti mostaccioli conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, sotati ceapa si ardeiul rosu in ulei pana se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă supa, puiul și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8 minute.
Se amestecă fasolea; se încălzește.
Scurgeți mostaccioli; transferați într-un castron de servire; se acoperă cu amestec de pui.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.