Paste De Dovlecei Carbonara

Paste De Dovlecei Carbonara
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți paste de dovlecei Carbonaran acasă. Pentru $3.09 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 715 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. 454 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, prosciutto, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Paste Carbonara cu taitei de dovlecei, Ouă verzi și șuncă: Paste Carbonara cu dovlecei și Prosciutto crocant, și Zucchini Carbonara.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa de gătit pentru Paste: pentru a găti pastele, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Sare apa (o lingura de sare pentru 2 litri de apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Rumeniti prosciutto-ul: pe masura ce apa pentru paste se incalzeste, pregatiti legumele si incalziti uleiul de masline si untul la un nivel mediu intr-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lucrând în loturi, așezați bucăți de prosciutto feliate în tigaie. Se prăjește ușor pe ambele părți până se rumenesc ușor (nu mai mult de un minut, mai probabil 30 de secunde pe fiecare parte, prosciutto este foarte subțire), se scoate din tigaie cu clești sau o lingură cu fante pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Odată răcit, rupeți în bucăți de mușcătură. Rezervați ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Adăugați pastele în apa sărată clocotită. Pastele ar trebui să dureze aproximativ 10-12 minute pentru a găti până la al dente (fierte, dar încă puțin ferme), care este aproape timpul potrivit de care veți avea nevoie pentru a găti legumele. Gatiti cu un fierbere de rulare, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Saut ceapă, usturoi, suc de fructe de vară: în timp ce pastele se gătesc, adăugați ceapa, usturoiul și dovlecelul de vară în tigaia saut pe care ați folosit-o pentru a găti prosciutto. Căldura trebuie să fie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De VarăSquash De Vară
ProsciuttoProsciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Amestecați legumele astfel încât să fie toate acoperite cu ulei din tigaie, apoi întindeți-le în tigaie, sareți-le cu generozitate și piperați-le. Gatiti pana se rumenesc usor, amestecand doar ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți ouăle, adăugați parmezan și coaja de lămâie: într-un castron mediu, bateți ouăle și amestecați parmezanul ras și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați pastele fierte în legume, amestecați amestecul de ouă: când pastele sunt gata, rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Adăugați pastele la dovlecei și ceapă (sau adăugați legumele la paste, în funcție de dimensiunea tigăilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Se toarnă amestecul de ou, parmezan, coajă de lămâie peste amestecul de paste și se amestecă rapid cu o lingură de lemn. Căldura din paste va găti suficient ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
9
Adăugați puțin din apa de gătit rezervată pentru paste dacă pare puțin uscată. Se amestecă prosciutto și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Se ornează cu mai mult busuioc și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Frascati, Chablis, Pinot Grigio

Frascati, Chablis și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Paste Carbonara. Un vin alb uscat crocant echilibrează bogăția unei carbonare cremoase. Frascati este un vin Roman, ceea ce îl face o alegere deosebit de potrivită pentru felul de mâncare Roman. Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Galben strălucitor, strălucitor. Are un nas larg și intens, cu note de flori și fructe tropicale. Un palat plin, moale, cu postgust persistent. Potrivit pentru primele feluri de mâncare, crustacee, carne albă și brânzeturi proaspete
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista