Paste De Curcan Pesto Cu Lămâie
Lemon Pesto Turcia paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $2.0 pe portie. O porție conține 664 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, paste farfalle, usturoi și pesto de busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste De Curcan Pesto Cu Lămâie, Pesto curcan și paste, și Paste Pesto de primăvară cu chiftele de curcan.
Instrucțiuni
Fierbeți apă sărată pentru paste: aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Adăugați 1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă. (În timp ce apa fierbe, pregătiți ingredientele pentru a economisi timp.)
Faceți ou, coajă, sos pesto: într-un castron mediu, amestecați ouăle, coaja de lămâie și pesto. Pune deoparte.
Adăugați pastele în apa clocotită. Pastele ar trebui să dureze 10 minute pentru a fi gătite la al dente, fierte, dar încă puțin ferme. Gatiti la fierbere, neacoperit.
Gatiti ceapa, adaugati curcanul fiert tocat: in timp ce pastele se gatesc, gatiti ceapa intr-o tigaie mare saut in ulei de masline la foc mediu pana devine translucida.
Adăugați usturoiul și carnea de curcan gătită tocată. Gatiti pana se incalzeste, apoi scoateti-l de pe foc.
Scurgeți pastele: când pastele sunt gata, rezervați 1/2 cană din apa de gătit a pastelor și scurgeți pastele.
Adăugați pastele fierbinți, scurse în tigaie cu ceapa și curcanul.
Se toarnă amestecul de ouă peste tot și se amestecă rapid pentru a se combina. Căldura pastelor va găti ouăle suficient, deși păstrați tigaia de pe foc sau ouăle din sos se vor coagula.
Condimentează după gust: sare după gust (în funcție de sarea restului de curcan și de sarea pesto-ului, este posibil să nu aveți nevoie de sare suplimentară).
Se presară piper negru proaspăt măcinat pentru a servi. (Dacă doriți, presărați și cu puțin suc proaspăt de lămâie.)
Adăugați înapoi puțin din apa rezervată pentru paste dacă doriți ca pastele să fie puțin mai libere sau dacă sunt prea uscate.