Pastele cu roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 579 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, roșii, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita cu un strop de ulei pentru a nu se lipi impreuna. Se fierbe timp de 12 minute sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
4
Așezați pastele într-un bol și adăugați roșiile, măslinele, mozzarella și roșiile uscate la soare tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru pansament, combinați roșiile uscate la soare, oțetul, uleiul de măsline, usturoiul, caperele, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Se toarnă pansamentul peste paste, se presară parmezanul și busuiocul și se aruncă bine.