Paste cu Crab, roșii și ardei iute
Pastele cu Crab, roșii și ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $5.73 pe portie. O porție conține 890 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de smântână grea, arpagic, fulgi de piper teaspon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 341 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Pastan De Crab Și Sos De Roșii, Sos Cremos De Paste Cu Crab De Roșii, și Paste de brânză roșie cu ardei iute roșii Fresno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până se topește și spumarea dispare.
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând continuu, până se parfumează, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile și smântâna grea. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați vodcă și fierbeți timp de 4 minute mai mult.
Transferați amestecul în borcanul blenderului și amestecați la viteză mare până când este complet neted. Condimentează după gust cu sare și piper și transferă 2 căni într-o cratiță mare. Rezervați sosul rămas pentru o altă utilizare.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Combinați pâinea și uleiul de măsline rămas vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Procesați până se formează firimituri fine.
Transferați într-o tigaie medie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând și aruncând constant până se rumenesc.
Transferați într-un castron mic. Condimentați firimiturile de pâine după gust cu sare și piper și adăugați un vârf de pătrunjel și arpagic. Aruncați pentru a combina. Pune deoparte.
Adăugați crabul și ardeii iute tăiați în cratiță cu sos și amestecați pentru a combina. Gatiti spaghetele in apa clocotita cu sare doar pana cand abia sunt fierte, aproximativ 2 minute (daca folositi paste uscate, gatiti conform instructiunilor pachetului).
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Transferați pastele în cratiță cu sos amestecați ierburile rămase.
Se încălzește la foc mare până când sosul se fierbe și pastele sunt complet acoperite, adăugând apă de paste rezervată, după cum este necesar, pentru sosul subțire până la consistența dorită.
Se servește imediat, topping cu pesmet.