Paste cremos Jell-O JIGGLERS
Rețeta cremă de Paște Jell-O JIGGLERS este gata în aproximativ 3 ore și 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 33 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de geluri decorative, gelatină jell-O, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Jell-O de Valentine ' s Creamy Jell-O, JELL-O Creepy Crawly JIGGLERS, și Cremă De Zmeură Jell-O Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se răcește 30 min. la temperatura camerei.
Bateți amestecul de budincă și laptele cu biciul 2 min.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Scufundați fundul tigaiei în apă caldă 15 sec. folosiți tăietor de prăjituri în formă de ou de 2 inci pentru a tăia gelatina în 24 de forme, având grijă să tăiați până la capăt gelatina până la fundul tigaiei.
Scoateți JIGGLERS din tigaie. Decorați cu geluri pentru a semăna cu ouăle de Paște. A se păstra la frigider.