Pasta Carbonara cu fasole verde proaspătă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1004 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ouă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ouă verzi și șuncă: Paste Carbonara cu dovlecei și Prosciutto crocant, Fasole Verde Proaspătă, Într-Un Fel, și Fasole Verde Proaspătă De Susan pentru rețete similare.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.