Parmigiana vinete

Parmigiana vinete
Vinetele Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 808 calorii, 37 g de proteine și 58 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 4,78 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork necesită mozzarella, sare și piper, ulei de măsline și căței de usturoi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 923 ar spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Parmigiana de vinete fără parmigiana!, Parmigiana de vinete și Parmigiana de vinete.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
3
Folosind niște ulei de măsline extravirgin, ungeți o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Uncii Carne De Vită Măcinată 1/2 Cană Germeni De Fasole, Tăiați MăruntUncii Carne De Vită Măcinată 1/2 Cană Germeni De Fasole, Tăiați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Roșii Cherry1 Litru De Roșii Cherry
4
Tăiați fiecare vinete în 6 bucăți de aproximativ 1 până la 1 1/2 inci grosime. Se condimentează ușor fiecare disc cu sare și piper și se așează pe foaia unsă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți
VineteVinete
5
Coaceți vinetele la 450 de grade F până când feliile încep să devină maro adânc deasupra, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
6
Scoateți vinetele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
7
Scoateți feliile de pe tava de copt și puneți-le pe o farfurie să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Roșii Cherry1 Litru De Roșii Cherry
8
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Într-o tavă pentru brownie de 8 pe 12 inci, puneți cea mai mare 4 felie de vinete, la distanță uniformă. Peste fiecare felie se intinde 1/4 cana de sos de rosii si se presara cu o lingurita de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
VineteVinete
Castraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii SubțiriCastraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii Subțiri
Fidea Mini Lasagna (mafalda) Nefierte Sau Fidea Medii Cu OuFidea Mini Lasagna (mafalda) Nefierte Sau Fidea Medii Cu Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac
9
Peste fiecare se pune cate o felie de mozzarella si se presara cu 1 lingurita de Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Peste fiecare discuri se aseaza feliile mai mici de vinete si se repeta cu sosul de rosii, busuioc si cele 2 branzeturi. Repetați stratificarea din nou până când sunt folosite toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
VineteVinete
Fidea Mini Lasagna (mafalda) Nefierte Sau Fidea Medii Cu OuFidea Mini Lasagna (mafalda) Nefierte Sau Fidea Medii Cu Ou
11
Presărați pesmetul prăjit deasupra vasului de vinete și coaceți neacoperit până când brânza se topește și blaturile devin maro deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
VineteVinete
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
12
Serviți imediat.
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Verigi Cârnați Italieni, înveliș Scos și Mărunțit2 Verigi Cârnați Italieni, înveliș Scos și Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când sunt moale și auriu deschis, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
3
Adăugați cimbrul și morcovul și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salata Verde Si Rosii Felii, OptionalFrunze De Salata Verde Si Rosii Felii, Optional
CimbruCimbru
4
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fiert, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt grosime ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos ține 1 săptămână la frigider sau până la 6 luni la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
SucSuc
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru vinete Parmigiana. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Buchet foarte complex și picant care amintește de fructe roșii, dulceață de cireșe, piper alb; pamantul abundent confirmat pe palatul plin, bogat, matasos si persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista