Parmigiana Cotlet De Pui La Gratar

Parmigiana Cotlet De Pui La Gratar
Parmigiana cotlet de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 664 calorii, 67g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,17 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piept de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Parmigiana, Arbi cutlet , cum se face arbi cutlet pentru navratri vrat sau rapid, și Parmigiana Vinete La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul în aer liber sau tigaia pentru grătar interior la mare. Condimentați puiul cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline extravirgin pentru a nu se lipi de grătar. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte si transferati-l pe un platou acoperit cu folie pentru a-l tine. Dacă utilizați o tigaie la grătar, gătiți puiul în 2 loturi, dacă este necesar. În timp ce bucătari de pui, face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați o oală medie pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu zdrobiți și ceapa tocată. Gatiti 10 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați roșiile și încălziți, 2 minute. Se înmoaie în busuioc și se condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Puneți puiul cu sos prăjit la foc într-o farfurie. Topim caserola cu Parmigiano și mozzarella. Rumeniti caserola sub broiler 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista