Parmezan Sparanghel
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sparanghelul parmezan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 26 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, sare de usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan Sparanghel, Parmezan Sparanghel, și Sparanghel Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți o foaie de copt cu spray de gătit.
Înveliți ușor sparanghelul cu spray de gătit; așezați pe foaia de copt pregătită.
Combinați parmezanul și sarea de usturoi într-un castron mic; pus deoparte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 6 minute; întoarceți sparanghelul și continuați să coaceți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Presărați amestecul de brânză parmezan peste sparanghel.