Parmezan-somon cu crustă de plante cu citrice Orzo

Parmezan-somon cu crustă de plante cu citrice Orzo
Parmezan-planta Crusted somon cu citrice Orzo necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Un amestec de apă, paste orzo, ia parmezan Rețetă Brânză breadcrumb mix, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Rețete similare sunt Parmezan-somon cu crustă de plante cu citrice Orzo, Salată Orzo De Citrice-Plante, și Pui cu crustă de ierburi și pătrunjel Orzo.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se acoperă peștele cu amestec de brânză și se coace conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, aduceți bulionul și apa la fiert în cratiță mare. Se amestecă orzo; gătiți 6 până la 7 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați sparanghel; gatiti 2 min. sau până la crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
6
Serviți amestecul orzo acoperit cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista