Varză Savoy cu migdale

Varză Savoy cu migdale
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, varza Savoy cu migdale ar putea fi un spectaculos fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 139 calorii. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de migdale albite, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de varză Savoy, Varză Savoy cu ardei, și Vițel Pe Varză Savoy.

Instrucțiuni

1
Aburiți sau cuptorul cu microunde varza până când este gătită. Topiți untul cu uleiul într-o tigaie mare sau wok, apoi adăugați usturoiul, rozmarinul și migdalele. Gatiti, amestecand migdalele aproximativ 2 minute sau pana incep sa se rumeneasca. Sfat pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
(23)(23)
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați varza în tigaie, amestecați restul de sucuri de unt, apoi readuceți amestecul de migdale în tigaie. Condimentați bine și dați vârful într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista