Varză Savoy cu migdale
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, varza Savoy cu migdale ar putea fi un spectaculos fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 139 calorii. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de migdale albite, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de varză Savoy, Varză Savoy cu ardei, și Vițel Pe Varză Savoy.
Instrucțiuni
Aburiți sau cuptorul cu microunde varza până când este gătită. Topiți untul cu uleiul într-o tigaie mare sau wok, apoi adăugați usturoiul, rozmarinul și migdalele. Gatiti, amestecand migdalele aproximativ 2 minute sau pana incep sa se rumeneasca. Sfat pe o farfurie.
Adăugați varza în tigaie, amestecați restul de sucuri de unt, apoi readuceți amestecul de migdale în tigaie. Condimentați bine și dați vârful într-un vas de servit.