Parmezan-Smântână Dip
Parmezan-smântână Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 108 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați crudit-uri, maioneză, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes cu smântână parmezană cu glazură de frișcă de zmeură, Parmezan Panko Crusted Squash cu smântână, și Tilapia La Cuptor Cu Smântână Crustă De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, maioneza, brânza, usturoiul praf și sarea într-un castron mic.
Se amestecă bine și se servește cu legume.