Parmezan de busuioc cu chipsuri de Pita
Rețeta de parmezan de busuioc cu chipsuri de Pita se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 8. Acest hor d ' oeuvre are 69 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, piper, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sănătos spanac parmezan Dip și Pita Chips-uri, Chipsuri De Pita Cu Usturoi Integral De Grâu, și Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Împărțiți pitas; tăiați fiecare jumătate în 8 pene.
Așezați pene pe o foaie de copt. Se acoperă cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță piper și sare.
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până când sunt crocante.
Combinați restul de 1/4 linguriță de piper, busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Răzuiți într-un bol de servire folosind o spatulă de cauciuc.
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Se servește cu chipsuri de pita.