Parmezan Cu Dovlecei Cu Opt Bile
Parmezanul cu dovlecei cu opt bile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 69 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii de prune, sare, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Minge De Brânză Parmezană, Bacon Parmezan Minge De Brânză, și Dovlecei Cu Opt Bile Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană. Pune deoparte.
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Puneți pulpa deoparte. Coji de dovlecei la abur, acoperite, 6 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, tăiați părțile în jos, pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele.
Așezați pulpa de dovlecel în robotul de bucătărie; procesați până se toacă fin. Lingura într-un castron.
Așezați spanacul, busuiocul, usturoiul și ceapa în robotul de bucătărie; procesați până se toacă mărunt.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați amestecul de spanac; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați pulpă de dovlecel, roșii și sare; gatiti 8 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă pesmetul.
Umpleți fiecare jumătate de dovlecei cu aproximativ 2 1/2 linguri amestec de dovlecei.
Se presară uniform cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza se topește.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.