Biscuiți cu smântână cu ierburi
Biscuiții cu smântână cu ierburi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 16 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 de calorii, 2 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Un amestec de rozmarin, cățel de usturoi, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini-biscuiții cu smântână cu ierburi și iaurt, Cartofi la cuptor cu smântână cu ierburi și Clatite cu morcovi și varză cu smântână.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amestecul de biscuiți, zahărul, usturoiul, rozmarinul și busuiocul.
Combinați sifonul club și smântâna; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc.
Puneți linguri de grămadă la 2 inchi una de alta pe o tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.