Parmezan Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida parmezană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 77 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pătrunjel, smântână, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, Conopidă Parmezan, și Parmezan Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți conopida într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mică peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute sau până când sunt crocante.
Între timp, într-o altă cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează.
Se ia de pe foc; amestecați smântâna, parmezanul, sarea și piperul.
Adăugați conopida în sosul de smântână. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 1-2 minute sau pana se incalzeste.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.