Parmezan Conopidă

Parmezan Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida parmezană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 77 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pătrunjel, smântână, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, Conopidă Parmezan, și Parmezan Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți conopida într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mică peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o altă cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; amestecați smântâna, parmezanul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
4
Adăugați conopida în sosul de smântână. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 1-2 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Sos De SmântânăSos De Smântână
5
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista