Parmezan-Chipsuri De Pita Din Plante
Parmezan-chipsuri de Pita din plante este un fără gluten și primar rețetă cu 72 de porții. O porție conține 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, condimente, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 21 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chipsuri De Pita Cu Usturoi Și Ierburi, Spanac sănătos parmezan Dip și chipsuri Pita, și Usturoi Integral De Grâu Parmezan Pita Chips.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, condimentul Italian și sarea de usturoi.
Împărțiți fiecare pâine pita în 2 runde.
Tăiați fiecare rundă în 8 pene.
Așezați pene pe o foaie de copt ușor unsă.
Periați partea aspră a fiecărei pene cu amestec de ulei.
Presărați pene cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când sunt crocante.
Transferați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.