Parmezan Anghinare Răspândit

Parmezan Anghinare Răspândit
Parmezan anghinare răspândirea ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, usturoi, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare Fierbinte-Parmezan Răspândit, Răspândire De Anghinare, și Răspândire Fierbinte De Anghinare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu combinați anghinare, maioneză, brânză și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde într-o caserolă ușor unsă de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Coaceți la 350 de grade F timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se clocotesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește fierbinte cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista