Parmesan souffl 8 cu ierburi proaspete fine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați parmezanul souffl circulat cu ierburi proaspete fine. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, strop de cremă de tartru, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Amenzi Herbes Pesto Freca, Omletă cu ierburi fine, și Pește întreg în sos Fines Herbes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți ușor un vas souffl de 2 litri cu spray de gătit; presărați pesmet peste fundul și părțile laterale ale vasului. Pune deoparte.
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați eșalotă; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Scoateți șalotele din tigaie; pus deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea și piperul în cratiță. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează; se amestecă vinul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Așezați gălbenușul de ou într-un castron mediu și amestecați treptat aproximativ o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușul de ou, amestecând constant cu un tel.
Se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând continuu. Gatiti 30 de secunde, amestecand continuu; se ia de pe foc.
Adăugați brânză; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă șalotă, pătrunjel, arpagic, oregano și tarhon, dacă se dorește. Puneți amestecul de brânză într-un castron mare.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de brânză; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Lingura în vasul pregătit.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când este pufos, auriu și setat.