Parfaits De Mentă
Peppermint Parfaits este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Dacă aveți topping rece biciuit, gelatină cu aromă de zmeură jell-o, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Parfaits De Mentă, Parfaits De Mentă, și Plăcintă Cu Mentă Făcută Cu Prăjituri De Mentă Fără Zahăr York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți mentă și 1 cană de apă la fiert în cratiță; se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când monetăriile sunt complet dizolvate, amestecând constant.
Se adaugă la amestecul de gelatină în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă apa rămasă.
Îndepărtați 1 cană de gelatină; Rezervați, la temperatura camerei, pentru utilizare ulterioară.
Refrigerați gelatina rămasă 45 min. sau până se îngroașă ușor.
Bateti in 1/2 cana bici rece până la amestec.
Se toarnă în 4 pahare de desert. La frigider 20 min. sau până când amestecul de gelatină este setat, dar nu ferm.
Turnați gelatina rezervată peste straturile de gelatină în pahare de desert. La frigider 3 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu biciul rece rămas înainte de servire.