Parfaits De Cheesecake Cu Lămâie-Afine

Parfaits De Cheesecake Cu Lămâie-Afine
Această rețetă face 8 porții cu 479 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă $1.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Parfaiturile de Cheesecake cu lămâie-afine ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cremă de brânză, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Afine Cheesecake Parfaits, Parfaits de Cheesecake cu umplutură de plăcintă cu afine, și Nu Se Coace Slab Afine Cheesecake Parfaits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pâinea scurtă: într-un castron mediu, amestecați făina cu făina de porumb și sarea. Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, amestecați untul cu zahărul cofetarilor la viteză medie până la crem, aproximativ 2 minute. Bateți coaja de portocală și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică până când aluatul se unește. Bateți aluatul de pâine scurtă într-un disc, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tapetați 2 foi mari de copt cu margini cu hârtie pergament. Desfaceți aluatul de pâine scurtă răcit și rulați-l între 2 foi de hârtie pergament până la o rundă de 8 inci (grosime de 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați aluatul în benzi late de 1/2 inch și transferați benzile pe foile de copt; lăsați 1 inch între fiecare bandă. Dați la frigider fâșiile de aluat timp de 30 de minute, până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți pâinea scurtă timp de aproximativ 20 de minute, până devine aurie; rotiți tigăile la jumătate pentru coacere uniformă. În timp ce fâșiile calde de pâine scurtă sunt încă pe foaia de copt, tăiați-le în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Se lasă să se răcească, aproximativ 30 de minute.
8
Faceți compotul de afine: într-o cratiță mică, combinați 1 cană de afine cu zahărul și apa. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat până când afinele se descompun, aproximativ 5 minute. Răsturnați sosul de afine într-un blender, adăugați sucul de lămâie și piureul până se omogenizează. Răsturnați sosul de afine într-un castron și pliați în restul de 1 cană de afine întregi. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Între timp, faceți crema de Cheesecake: într-o cratiță medie, aduceți 3/4 cană de lapte la fiert cu 3 linguri de zahăr; se ia de pe foc. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de lapte și 2 linguri de zahăr. Bateți treptat laptele fierbinte în gălbenușurile de ou, apoi turnați amestecul în cratiță și bateți constant la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 2 minute. La foc mic, amestecați crema de brânză, sucul de lămâie, coaja de lămâie rasă și extractul de vanilie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Răsturnați crema de brânză într-un castron. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
10
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți crema până la vârfuri medii. Îndoiți frișca în crema de brânză răcită până când nu rămân dungi. Puneți cuburile de pâine scurtă și cremă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Stropiți cu compotul de afine, garnisiți cu fâșiile de coajă de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
AfineAfine
CompotCompot
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista