Parfait De Plăcintă Rămas
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de biscuiți graham, înghețată, sos de butterscotch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Resturi De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bun Bucătar Resturi #36, Supă De Friptură De Vită Rămasă (Și Friptură Rămasă!), și Rețetă de Parfait de fructe și iaurt (Parfait de struguri și Granola) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați plăcinta pe jumătate pe lungime. Tăiați grosolan ambele secțiuni, astfel încât să aveți bucăți de plăcintă de aproximativ 1/2 inch. O mică" grămadă " va fi folosită pentru fiecare parfait.
Folosind aproximativ 1/3 din bucățile de plăcintă din fiecare jumătate de plăcintă tocată, tapetați fundul fiecărui pahar sau ceașcă parfait.
Adăugați 2 linguri de înghețată deasupra bucăților de plăcintă din fiecare cană. În plus, adăugați un strat subțire de fursecuri zdrobite sau biscuiți graham la fiecare parfait.
Adăugați câteva prăjituri deasupra acestui strat subțire.
Adăugați înghețata rămasă la fiecare parfait.
Adăugați un strat de sos de caramel, fudge fierbinte sau sos de butterscotch, dacă doriți; adăugați încă câteva prăjituri deasupra sosului.
Puneți parfaitele la congelator timp de aproximativ o oră pentru a le seta înainte de servire.