Parfait De Iaurt Grecesc

Parfait De Iaurt Grecesc
Parfaitul de iaurt grecesc necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1865 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $17.14 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați Clementine, fistic prăjit uscat, iaurt de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 88%. Încercați Parfait De Iaurt Grecesc, Parfait De Iaurt Grecesc, și Parfait De Iaurt Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul și vanilia într-un castron.Lingură 1/4 cană amestec de iaurt în fiecare dintre cele 4 pahare mici parfait; acoperiți fiecare cu 1/2 linguriță miere, 5 secțiuni de clementină și 1/2 lingură nuci.Top parfaits cu amestecul de iaurt rămas (aproximativ 1/3 cană fiecare); completați fiecare cu 1/2 linguriță de miere, 2 segmente de clementină și 1/2 lingură de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate99
Revista