Parfait de ficat de pui cu chutney de mere și șofran
Parfait de ficat de pui cu chutney de mere și șofran este un fără gluten rețetă cu 100 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 12 fani. Un amestec de unt, sare de mare, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 5%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Parfait De Ficat De Rață Și Pui Cu Smocuri, Tartă de parfait din ficat de pui mătăsos, și Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ficatul peste noapte în lapte pentru a îndepărta orice amărăciune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Se scurge bine într-o strecurătoare. Pentru a face reducerea, încălziți uleiul într-o tigaie saut și prăjiți șalotele, ierburile și boabele de piper timp de 3-5 minute până când șalotele încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Reducere
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați coniacul și aruncați cu grijă înclinând tigaia spre flacără sau folosiți un chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Odată ce flăcările s-au potolit, fierbeți coniacul câteva secunde până când se reduce la câteva linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
5
Adăugați portul și madeira împreună și fierbeți din nou timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt reduse cu două treimi. Lăsați să se răcească ușor, astfel încât să nu fie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
Port
6
Adăugați ficatul, ouăle, gălbenușurile și untul în reducere și amestecați ușor. Odată ce untul s-a topit aproape, adăugați sarea și puțin piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Reducere
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Transferați într-un blender și blitz timp de 2 minute sau până se omogenizează, răzuind părțile laterale în jos. Se strecoară într-un ulcior; frecați amestecul de sită cu spatele unei oale. Aruncați orice bucăți sinuoase rămase în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Polonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Verificați condimentul, apoi turnați în opt ramekine rezistente la cuptor de 100 ml.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Încălziți cuptorul la 110c/ventilator 90C / gaz . Căptușiți o tigaie rezistentă la căldură cu patru straturi de prosop de bucătărie și așezați ramekins deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se toarnă apă foarte fierbinte, dar nu fierbe, în tigaie
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Testați dacă parfaitele sunt gata înclinând unul dintre ele în lateral amestecul de parfait ar trebui să se umfle ușor la marginea ramekinului și să se clatine ușor în mijloc atunci când este agitat ușor. (Nu uitați că va continua să gătească pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Scoateți ramekinele din tigaie, răciți apoi răciți timp de cel puțin 4 ore sau până când sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Sigilați parfaitele cu unt. Topiți untul într-o tigaie, dar nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Bateți nucșoara, rozmarinul și jumătate din frunzele de cimbru. Gustați untul pentru condimentare, apoi lingurați peste blaturile parfait, presărați cimbru rezervat pentru a decora și reveniți la frigider pentru a seta. Se va păstra la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați șalotele, ghimbirul și un vârf bun de sare de mare, apoi prăjiți 3 minute. Zdrobiți în șofran, presărați zahărul și continuați să gătiți câteva minute până când zahărul se topește și începe să se caramelizeze, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
șofran
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Sfat în oțet și mere, apoi gătiți timp de 5 minute până când merele sunt doar înmuiate și acoperite într-un sos siropos. Se răcește și se servește. Poate fi pus într-un recipient etanș și păstrat la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Parfait. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.