Paprikash De Pui I
Pui Paprikash s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 257 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați smântână, pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Paprikash De Pui, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți uleiul de măsline și puiul brun pe toate părțile. Condimentează puiul cu sare și piper.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa în tigaie. Gatiti doar pana cand se inmoaie, dar nu maro. Se amestecă paprika. Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi cu amestec de ardei/ceapă.
Adăugați vin și bulion. Aduceți la fierbere; reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute sau până când puiul este complet gătit și fraged.
Scoateți puiul și păstrați-l cald.
Fierbeți picăturile de tigaie până se reduc la 1/2 cană lichid, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană smântână.
Serviți puiul deasupra pastelor, dacă doriți, și turnați sosul peste toate.