Rețeta afumată Paprikan Open face Lasagna ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 5.31 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 1011 calorii, 47G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, smântână grea, pesmet panko și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich-Uri Deschise Cu Avocado, Ou Și Somon Afumat, Sandvișuri cu degete de somon afumat cu față deschisă cu brânză cremă de hrean Herbată, și Sandwich Cu Ou Deschis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-o oală largă la foc mediu-mare. Odată fierbinte adăugați chorizo, ceapa de vită măcinată și usturoiul. Folosind o spatulă, rupeți carnea cât mai mică pe măsură ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Usturoi
Ceapă
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoi
3
Se sotează până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
4
Adăugați vinul roșu și fierbeți până când vinul este redus la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Se amestecă roșiile, 2 linguri de boia afumată, panko, smântână grea și sare. Acoperiți oala, reduceți focul la foarte mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia Afumată
Cremă Grea
Tomate
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați tăiței de lasagna și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
8
Se scurge și se lasă deoparte.
9
Puneți 1 tăiței de lasagna pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți amestecul de carne peste paste și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
10
Presărați aproximativ 1/8 din pătrunjel și manchego ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Pătrunjel
11
Așezați un alt tăiței de lasagna deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
12
Presărați cu mai mult pătrunjel și manchego peste al doilea tăiței și praf cu restul de 1 lingură de boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia Afumată
Brânză Manchego
Pătrunjel
Paste
13
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și indicii de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșie rubinică intensă, cu reflexe violete. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect să se împerecheze cu paste și mezeluri.