Pappardelle Cu Sos Picant De Carne
Pappardelle cu sos de carne picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la realsimple.com are 24 de fani. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, usturoi, pappardelle și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pappardelle cu vin rosu si carpa de carne 4, Pappardelle cu carne uimitoare gătită lent, și Spaghete Squash cu sos de carne picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți-l și readuceți-l în oală.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți, despărțind-o cu o lingură, până se rumenesc, 4 până la 5 minute.Se amestecă usturoiul, hamsiile, ardeiul roșu, lingurița de sare și lingurița de piper negru.
Adăugați roșiile și vinul și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 8 până la 10 minute.Aruncați pastele cu sosul și ceașca de parmezan.
Presărați parmezanul rămas înainte de servire.