Pappardelle cu carpa de capra prajita cu lapte 4

Pappardelle cu carpa de capra prajita cu lapte 4
Pappardelle cu pui de capră prăjită cu lapte Rag de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, crenguțe de cimbru, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pappardelle Cu Carpa 4, Pappardelle Cu Carpa De Porc 4, și Lamb Ragu + Pappardelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează Capra cu sare și piper și adaugă-o în caserolă. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se rumeneste usor pe ambele parti, aproximativ 15 minute. Scoateți excesul de grăsime din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Adăugați laptele, cimbru, frunza de dafin și bățul de scorțișoară în caserolă și dați la fiert. Se acoperă cu folie și un capac și se transferă la cuptor. Se fierbe aproximativ 1 oră 40 de minute, întorcând ocazional carnea și lingând din când în când lichidul de gătit peste ea. Carnea se face atunci când este suficient de fragedă pentru a scoate osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți carnea din caserolă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă rezistentă la căldură. Ar trebui să existe aproximativ 1/2 cană. Aruncați crenguțele de cimbru, frunza de dafin și bățul de scorțișoară. Trageți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch. Rezervați oasele mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă împreună cu pasta de roșii și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucurile de tigaie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați roșiile și bulionul de pui și dați la fiert. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea și oasele în caserolă și fierbeți la foc foarte mic până când sosul este gros și redus la aproximativ 3 1/2 căni, aproximativ 1 oră; aruncați oasele. Dați la frigider cârpa de capră peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
A doua zi, reîncălziți cârpa în caserolă. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați pappardelle și gătiți până la al dente, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
10
Scurgeți și adăugați pastele în cârpă; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Serviți pastele în boluri puțin adânci, trecând brânza pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista