Pappardelle cu carpa de capra prajita cu lapte 4

Pappardelle cu carpa de capra prajita cu lapte 4
Pappardelle cu pui de capră prăjită cu lapte Rag de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, crenguțe de cimbru, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pappardelle Cu Carpa 4, Pappardelle Cu Carpa De Porc 4, și Lamb Ragu + Pappardelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează Capra cu sare și piper și adaugă-o în caserolă. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se rumeneste usor pe ambele parti, aproximativ 15 minute. Scoateți excesul de grăsime din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Adăugați laptele, cimbru, frunza de dafin și bățul de scorțișoară în caserolă și dați la fiert. Se acoperă cu folie și un capac și se transferă la cuptor. Se fierbe aproximativ 1 oră 40 de minute, întorcând ocazional carnea și lingând din când în când lichidul de gătit peste ea. Carnea se face atunci când este suficient de fragedă pentru a scoate osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți carnea din caserolă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă rezistentă la căldură. Ar trebui să existe aproximativ 1/2 cană. Aruncați crenguțele de cimbru, frunza de dafin și bățul de scorțișoară. Trageți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch. Rezervați oasele mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă împreună cu pasta de roșii și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucurile de tigaie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile și bulionul de pui și dați la fiert. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea și oasele în caserolă și fierbeți la foc foarte mic până când sosul este gros și redus la aproximativ 3 1/2 căni, aproximativ 1 oră; aruncați oasele. Dați la frigider cârpa de capră peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
A doua zi, reîncălziți cârpa în caserolă. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați pappardelle și gătiți până la al dente, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
10
Scurgeți și adăugați pastele în cârpă; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Serviți pastele în boluri puțin adânci, trecând brânza pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista