Pappardelle cu carpa de capra prajita cu lapte 4
Pappardelle cu pui de capră prăjită cu lapte Rag de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, crenguțe de cimbru, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pappardelle Cu Carpa 4, Pappardelle Cu Carpa De Porc 4, și Lamb Ragu + Pappardelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează Capra cu sare și piper și adaugă-o în caserolă. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se rumeneste usor pe ambele parti, aproximativ 15 minute. Scoateți excesul de grăsime din caserolă.
Adăugați laptele, cimbru, frunza de dafin și bățul de scorțișoară în caserolă și dați la fiert. Se acoperă cu folie și un capac și se transferă la cuptor. Se fierbe aproximativ 1 oră 40 de minute, întorcând ocazional carnea și lingând din când în când lichidul de gătit peste ea. Carnea se face atunci când este suficient de fragedă pentru a scoate osul.
Scoateți carnea din caserolă și lăsați să se răcească.
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă rezistentă la căldură. Ar trebui să existe aproximativ 1/2 cană. Aruncați crenguțele de cimbru, frunza de dafin și bățul de scorțișoară. Trageți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch. Rezervați oasele mari.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă împreună cu pasta de roșii și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucurile de tigaie rezervate.
Adăugați roșiile și bulionul de pui și dați la fiert. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea și oasele în caserolă și fierbeți la foc foarte mic până când sosul este gros și redus la aproximativ 3 1/2 căni, aproximativ 1 oră; aruncați oasele. Dați la frigider cârpa de capră peste noapte.
A doua zi, reîncălziți cârpa în caserolă. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pappardelle și gătiți până la al dente, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și adăugați pastele în cârpă; aruncați bine.
Serviți pastele în boluri puțin adânci, trecând brânza pe lateral.